Onze Lessen

Small Group Training

Small Group Training (SGT) biedt de voordelen van het trainen met een personal trainer tegen een lager tarief. Zoals de naam al zegt train je in een kleine groep die bestaat uit maximaal 4 (?) personen. Je kan zelf een groep samenstellen, maar ook deelnemen aan een bestaande groep. De groepen blijven klein, waardoor ik voldoende aandacht kan geven aan ieder groepslid. Onder mijn begeleiding gaan jullie aan de slag met functionele trainingen die gericht zijn op het verbeteren van kracht en conditie.

Door de afwisseling van individuele en gezamenlijke oefeningen is het niet noodzakelijk dat jullie allemaal hetzelfde (sport) niveau hebben. Het samen trainen kan juist extra motiverend en uitdagend zijn. We kunnen zowel gezamenlijke- als individuele (sport) doelen stellen. Daarnaast is het trainen in groepsverband een goede stok achter de deur, zo sla je niet zomaar een training over.

Dus wil jij persoonlijke aandacht, resultaat én de fun van het trainen in groepsverband? Meld je dan nu aan!

Bootcamp

Bootcamp is het trainen in groepsverband zonder gebruik te maken van apparaten. We gaan back to basic! Als team trainen jullie in de buitenlucht en doorgaans maken we gebruik van objecten en obstakels die we tegen komen. Ik train je conditie, kracht, lenigheid en explosiviteit. Zo is elke training afwisselend en uitdagend genoeg voor een complete full body work-out. De oefeningen worden zowel individueel als gezamenlijk uitgevoerd.

De bootcamp is zo opgebouwd dat je met elk (sport) niveau kan instappen. Ik bied je een goede mix van keihard werken en gezelligheid binnen de groep. Het uitgangspunt is dat elke training in de buitenlucht plaatsvindt, echter kan er ook binnen getraind worden. Om die reden ben je ervan verzekerd dat de bootcamp niet weersafhankelijk is en dus altijd door kan gaan.  Niet gaan, is geen optie!

Dus ben jij klaar om het uiterste uit jezelf te halen, in de buitenlucht- én in een gezellige groep te trainen? Meld je dan nu aan!

Zwanger en Fit cursus

Je bent zwanger en je wilt verantwoord (blijven) sporten? Dat kan! Met zwanger en fit doe je voornamelijk spier verstevigende oefeningen die ervoor zorgen dat je fysiek sterker wordt. Je werkt op een veilige manier aan je conditie voor- en na je zwangerschap. De les is namelijk ook toegankelijk wanneer je na de bevalling weer “back in shape” wilt komen, maar je lichaam het nog niet toelaat om zelfstandig te trainen.

De oefeningen voer je uit op jouw eigen niveau. Dat betekent dat je zelf de intensiteit bepaalt, want alleen jij voelt wat jouw lichaam aan kan. In een trainingsschema leggen we vast wat je wel en niet aankan én houden we jouw persoonlijke progressie bij. Het uitgangspunt blijft dat je binnen je grenzen toch het uiterste uit de training haalt.

Dus wil jij als “mommy (2be)” werken aan een fit én sterk lichaam? Meld je dan nu aan!

Personal Training

Ontbreekt het jou wel eens aan motivatie, structuur en resultaat? Wil je graag iets aan je figuur en conditie doen? Of wil je weer op niveau komen na een blessure? Dan is Personal Training iets voor jou! Personal Training (PT) is een individuele trainingsvorm waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Ik ben jouw trainer én coach op het gebied van sport, voeding en de juiste mind-set. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen maken we samen een plan. Belangrijk is dat we eerst jouw doelen in kaart gaan brengen, waarna we een individueel programma volgen dat volledig is afgestemd op jouw (sport) niveau. Heb je last van (oude) blessures of beperkingen in mobiliteit? Geen probleem, daar hou ik rekening mee. De uitdaging om jouw doel te behalen, die gaan we samen aan! Ik ben niet alleen de trainer/coach, maar ook jouw bron van inspiratie en motivatie. We overwinnen obstakels en verleggen grenzen.

Dus ben jij toegewijd en wil je jouw doelen behalen onder professionele  en persoonlijke begeleiding? Meld je dan nu aan!

Bedrijfsfitness

Regelmatig sporten is belangrijk voor de prestaties op de werkvloer. Je voelt je fitter en dat leidt weer tot meer productiviteit. Daarnaast doet een training wonderen voor je humeur! Het aanbieden van sport en beweging op de werkvloer is een mogelijkheid om jouw medewerker in beweging te krijgen. Dé mogelijkheid om het (ziekte) verzuim terug te dringen, de betrokkenheid te vergroten en fysieke krachtiger te worden. Kortom, meer beweging kan uw bedrijf winst opleveren!

We bespreken samen waar de behoefte aan beweging ligt. Omdat bedrijfsbehoeften sterk uiteenlopend kunnen zijn, maak ik op basis van dit gesprek een op maat gemaakt programma. Dus ben jij, als werkgever, klaar om de sprong te wagen én de vitaliteit van jouw medewerkers op nummer 1 te zetten? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden!