Our Classes

Personal Training

Ontbreekt het jou wel eens aan motivatie, structuur en resultaat? Wil je graag iets aan je figuur en conditie doen? Of wil je weer op niveau komen na een blessure? Dan is Personal Training iets voor jou! Personal Training (PT) is een individuele trainingsvorm waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Ik ben jouw trainer én coach op het gebied van sport, voeding en de juiste mind-set. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen maken we samen een plan. Belangrijk is dat we eerst jouw doelen in kaart gaan brengen, waarna we een individueel programma volgen dat volledig is afgestemd op jouw (sport) niveau. Heb je last van (oude) blessures of beperkingen in mobiliteit? Geen probleem, daar hou ik rekening mee. De uitdaging om jouw doel te behalen, die gaan we samen aan! Ik ben niet alleen de trainer/coach, maar ook jouw bron van inspiratie en motivatie. We overwinnen obstakels en verleggen grenzen.

Dus ben jij toegewijd en wil je jouw doelen behalen onder professionele  en persoonlijke begeleiding? Meld je dan nu aan!